Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 20 september 2020

I förrmorgon.

Av Fröken Svår - 20 september 2020 20:22

I förrmorgon, ett av mina favoritord som Joel säger och det gör ont när man rättar honom för att i förrmorgon låter bättre än i övermorgon. Sen säger han även barnfota och det låter också så gulligt =) Joel har nu tappat tänder så han har så svårt att äta. Hoppas framtänderna vill komma ut snart. 



Hade en sån lugn och skön helg förra helgen. Vi började med att bjuda över Nathalie och Stella på fredagsfika. Jag och Arvid hade bakat en citronkaka i långpanna. Så kom även skolfotot och Joel som varit så ledsen för han trott att han blunda hade inget att vara "orolig" för. Dom båda blev så fina! Så var det dags för avslutning på fotbollsskolan och Jens lämnade av Joel och medans han var iväg knackade det på dörren och där stod svägerskan med en flaska bubbel så de blev en supertrevlig AW helt plötsligt och sen kom även bror och vi gick gemansamt bort för att hämta killarna.


   

 

På lördagen gick vi upp tidigt och jag och Joel spelade massa spel innan frukost, på eftermiddagen gjorde vi en sån supergod pizza bianca med löjrom och västerbottenost.


     


På söndagen bakade vi egna munkar och de blev riktigt goda.


       


På måndagen så kände Albin att han hade en klump i halsen och direkt efter så kräktes han. Får kryp i kroppen av kräk så blev inte mkt sömn den natten då jag bara låg och lyssnade. Joel var sen lite ledsen på tisdagen att han skulle gå till skolan när inte Albin var där men de gick ju bra iallafall.


 


Sen så vann Jens 1000:- på radio när han lyssnade efter en låt och blev samtal 11. Dock fick de ta om "intervjuven" fyra gånger och hon sa till honom att han skulle säga att han skulle bjuda sin fru på middag för pengarna. Haha. Bra tillskott i vårat liv iallafall! Arvid och jag tar en timmes promenad efter vi lämnat killarna varje dag och vi har styrt vår kosa mot vattenparken tre gånger denna vecka. Så fint! Till fredagsbakningen denna vecka vart det en kolakaka med marsmallowfluff. 


         



När Jens kom hem från jobbet så åkte han, jag och Arvid ner till stan en snabbis för att kolla i en butik. När vi kom hem möttes vi av skylt där de stod att killarna fixat dejt åt oss.  Jag fattar inte hur Albin fått upp den där bubbelflaskan. Så mysigt! Bästa killarna ! 


      


Igår var det dags för sista poolspelet. En sån fin dag, kände som sommarvärme och vi gick och tittade på den sista matchen på håll och  fick se Albin göra ett fint mål i den matchen. Men efteråt var han så ledsen , för att det var en i det andra laget som spelat så fult och sparkat Albin på benen så han hade så ont och när han satt där och grät kom det en annan kille från det laget som även går i hans klass och gav Albin en kexchoklad. Alltså hur fint!! 


 


Nathalie är fantastisk på att hitta härliga utflyktsmål så jag har fått en lista av henne så idag betade vi av en. Under den stora eken, där man kunde fika och sen så räknade man själv ihop vad de kostade och swishade till ett nummer. Vi spelade badminton , klättrade, spelade tennis och låg i hängmattan. Fanns även loppis där man swishade summan och sen spel och leksaker man kunde leka med där. Kan tänka mig att det är ännu härligare en sommardag. De var två andra gäster där annars var vi helt själva.


                 


Nu laddar vi för en ny vecka och massa gos med Arvid! Ha en bra vecka ni med! 


 



/ A


 
 
Ingen bild

Mia

20 september 2020 21:24

Så underbar familj ❤️❤️

 
Ingen bild

Mamma/mormor

20 september 2020 21:57

Älskar att läsa allt härligt som ni gör❤Ha en jättebra vecka❤❤❤❤❤Saknar våra promenader🚶‍♀️🚶‍♀️👶

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards