Amodernmyth

Direktlänk till inlägg 4 juni 2020

Jag är starkare än du tror, och när livet trycker ner mig ska jag alltid stå emot.

Av Fröken Svår - 4 juni 2020 20:01

Vi börjar bli klara i renoveringstrasket. Baksidan av huset är målat, mega tujan är borta och tre mindre tujor ska växa till sig, den lilla soltrallen är klar, vi har bommat igen mellan grannen och oss, gräsfröna ligger på plats , altan taket är bytt & själva "staketet" till altanen är utbytt. Så himla skönt. Nu ska vi bara måla framsidan av huset. Före och efter vi stängde mot grannen. 


Före

 

Efter


Före 

 


Efter

 


Före

 

Efter

 


De har varit lite firande här i maj. De var Linneá dagen vilket är mitt andra namn så när jag kom ner hade de dukats upp lyxfrukost, haha så underbara killar.


 


Så började Joels fotbollsskola, och vi var spända på vad han skulle tycka då han inte alls är samma fotbollsfantast som sin bror men som han älskade de. Sen var de dags för honom att fylla 6 år så vi frågade hur han ville göra vid denna speciella tillfälle så tillsammans kom vi fram till att fira med uppdelat på flera stunder. Så direkt efter första fotbollsträningen där även kusinen Max går så kom min yngsta storebror med familj på tacos. Supermysigt.


 




På lördagen vaknade han upp till ballonger, sång och paket. Älskade tacksamma fina Joel.

Sen blev de frukost med pannkakor, muffins, kakor, vattenmelon och självklart varm choklad med grädde som traditionen varit sen jag varit liten. 


 

     




Vid 14-tiden kom min äldsta bror med fru och äldsta dottern på paj och kaffe och vi kunde sitta ute även om de blåste lite kyliga vindar. 


 

På kvällen kom mamma och pappa på pizza och tårta och sen hyrde vi Sune best man på kvällen. Han var så nöjd trots att han egentligen skulle fått fira sin födelsedag på stranden i Spanien. Vi hoppas på nästa år istället.


     


På söndagen så hade vi tagit beslutet att Joel fick bjuda 4 kompisar på kompiskalas med filosofin att de träffas ju ändå på förskolan och så länge de är friska så var de välkomna. Dom hade så kul och körde danstopp, lekte och till slut fick de gå ut och leta efter pokestops med sitt namn på för att byta mot godispåse. Så himla fina presenter han fick, pokemon leksak, lego, radiostyrd bil och pokemon kort.


   

 

 


Sen har de varit så härliga dagar med mkt sol så de har varit mkt promenader, fotboll, cykling och lek med kompisar. Idag när jag lämnat Albin så kom en kvinna fram från sin tomt och sa till mig " Jag har sett dig gå varje dag i ur och skur, och måste bara plussa dig för det" Haha så himla sött! 


             


 


Alla pojkarna utvecklas på olika sett. Vi har varit på bvc och Arvid vägde in på 11 kg och 79 cm lång , längst av barnen i den åldern men även den av pojkarna som sovit allra sämst. Synd att man inte fick den första som sov dåligt när man själv kunde vila sen men man kan ju inte välja och man vet att de går över. Men när han är vaken på nätterna och tycker att 04 är morgon så är man trött. Men han förstår så mycket och säger man hämta bollen till honom så gör han det. Den glädjen när Albin kommer hem och Arvid bara vill kramas med honom. Hjärtat svämmar över. 


               


Så härligt väder i helgen som var och Nathalie kom över på bubbel. En nyfunnen vänskap men ack så fint att träffa människor som är så lik en själv såhär på "äldre" dagar. Hon kom vid 16 snåret och sen sa klockan bara tjoff så var hon 21:15 och hon gick hem och Jens och jag åt middag. Jag vaknade dagen efter påfylld av energi av en sån toppen kväll.


 


I söndags var de morsdag och jag fick sovmorgon och när jag kom ner bjöds de på god frukost och sen lång härlig dusch innan vi begav oss till bredsand för lunch picknick. Den dagen kommer jag också klassa som en av de bästa när man ser tillbaka på detta konstiga år. Underbar dag och jag fick både en klocka och en ny parfym från Hugo Boss men pärlade armband, hemmagjort kort och pärlplattor väger alltid tyngst och det fick jag också. Älskar dom där 4 pojkarna så otroligt mycket. Vi åkte och tittade på de magiska rapsfälten och sen avslutade vi med plankstek och slapp i solen.


                 


Idag var det Joels sista dag på förskolan. Kändes så otroligt ledsamt och de vart tårar både från mig och från fröknarna som varit helt otroliga. Han har verkligen älskat varje dag där och vi har känt oss trygga. Inte en enda dag på dessa år har vi hämtat och de varit något problem. Sen Gun som jag känner sen jag föddes och dessutom är min gudmor.

Men vi har ändå "firat" med att Joel fick välja en leksak på affären och på kvällen har vi ätit pannkakstårta. På onsdag ska vi dock tillbaka och ha avslutning/inskolning samtal med fröknar på förskolan samt fröken i skolan. Vi skickade in ett tack till fröknarna som vi hoppas komma med i helgen tidning.


         


Nu är huset städat, bubblet på kylning och Jens slutar tidigare imorgon för då ska de firas. I våran grundplan så skulle vi suttit i Paris just nu men covid-19 tycker annat och vi gör som vanligt de bästa vi kan för att göra allt så bra som de kan. 



 


/ A 




 
 
Ingen bild

Pillan

5 juni 2020 00:08

Underbara bilder som vanligt och roligt att läsa vad ni haft för er 🥰 Ser jättefint ut på baksidan, vad ni jobbat och gjort fint ❤ Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fröken Svår - Fredag 2 feb 17:15

2024 har startat men låt oss gå tillbaka ett steg till 2023.   Jag hade riktigt julkänlsa inför julen 2023. Ingen stress, ingen press och massor med snö. Jag verkligen njöt av lugnet trots att vi gjort annorlunda då Jens var ledig mellandagarna o...

Av Fröken Svår - 31 december 2023 10:30

Årets sista dag idag som skrivs ut 123123 om man hade bott i ett annat land . Enligt tradion så brukar jag sumera året här inne genom att gå tillbaka och se vad vi gjort.    Januari:   Vi började det nya året med att åka upp till kungsberget ...

Av Fröken Svår - 23 december 2023 15:27

I början på oktober så var vi syskonskaran med några av våra barn på AIK match. Jens körde gänget till matchen och åkte sen vidare till mulle meck parken och lekte.         Så har vi firat pappan i familjen som fyllde 37. Detta firades med ke...

Av Fröken Svår - 1 oktober 2023 18:15

Semestern är förbi och hösten med tillhörande vardagen är här. Jag vet inte vart tiden tar vägen, det känns som man inte hinner någonting. Känner mig ledsen och glad på samma gång. Harmoni med vissa saker och oroligher med andra. En typ av balans. Me...

Av Fröken Svår - 12 juli 2023 17:00

Midsommar är förbi och vi fick riktigt härligt väder. Arvid och Joel körde midsommarloppet och Albin sprang med Arvid. Efteråt fick alla barn medalj.  Så fint ordnat.                 Vi åkte tillbaka till landet och åt sill och mas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards